Kærlighed og kildevand 2015

Premiere den 26. sep. 2015

 

Kildeby er en næsten helt almindelig by, hvor der bor nogle næsten helt almindelige børn og nogle næsten lige så almindelig borgere – og dog! Midt på torvet står brønden og i den springer en ikke helt almindelig kilde…..

 

Gennem mange, mange år har kildens dråber givet styrke til byens børn og voksne.

 

Kildevandet har lindret kærestesorger og reddet mange fra at dø. Kildevandet har helet brækkede ben og har givet andre en masse klogskab. Byens café-ejer har drukket kildevandet, så hun er altid så glad og lykkelig og hun er oveni købet blevet kåret til Miss Fornøjet.

 

Det er ikke så dårligt, men nu er kilden ved at løbe tør, og byens borgmester har hyret en udenlandsk arbejder til at rive brønden ned inden den årlige sommerfest. Det sætter hele byen på den anden ende. For hvor skal byens børnebøllebande, Lakridsrødderne, nu få superkræfter fra? Og hvordan vinder man en talentkonkurrence uden hjælp fra Kildens styrkende dråber? Hvis brønden ikke rives ned, mister arbejderen fra sydøst jobbet og dét er ikke godt, fordi han har hårdt brug for at tjene penge til sine børn og deres syge mor. Hvad skal han gøre? Byens vicevært, Feje-Ole, prøver forgæves at holde styr på tingene, men det bliver måske hans viceværtspraktikant, der tager affære.

 

Hvem kan mon få alle ønsker til at gå i opfyldelse?

 

Det kan HAT! Holmegaard Amatørteaters børneteatergruppe består af 22 børn i alderen 6-14 og de spiller og synger Kærlighed og Kildevand for fuld udblæsning. Historien byder på noget til alle.  Det er et familievenligt stykke; der er alvor og masser af humør. Fortællingen er krydret med fantastiske sange. Musikken spiller en central rolle. Der er gang i den, der er ro på og den går lige i hjertet.

 

Teaterorkesteret består af:

Benjamin Kjærulf-Sommer – guitar

Elsebeth Johannesen – kontrabas

Karsten Nielsen – piano

Niels Clauson-Kaas – trombone

Per Thomsen – trompet, guitar

Peter Kjærulf-Sommer – trommer

 

Manuskript og sangtekster af Anette Funch Pedersen

Musik og arrangementer af Per Thomsen

 

Forestillinger: lørdag d. 26. sep. kl. 13 og søndag d. 27. sep. kl. 13

Både premiere og forestillinger finder sted i Folkemusikhuset, Fensmark


Musik og arrangementer: Niels Clauson-Kaas og Per Thomsen

Manuskript: Anette Funch Pedersen.

Folkemusikhuset Fensmark
Fredag d. 25.sep. kl. 17
Lørdag d. 26.sep. kl. 13
Søndag d. 27. sep. kl. 13
Billetter i SuperBrugsen, Fensmark
eller ved indgangen