M/S Ansjosen

holder skruen i vandet

 

Premieren er den 19. sep. 2014

Ombord på M/S Ansjosen gør Skipper, spåkonen Sally samt børn, rotter og resten af besætningen klar til afgang. Ansjosen skal netop endnu engang sejle mod de varme himmelstrøg med en ladning sukkerknalder til Orkidéøen, da den chokerende meddelelse kommer om, at skibets ejer, den ældgamle og meget rige Martha Mageløs, er død. Martha ejer udover skibet også Orkidéøen samt mange andre rigdomme. Hvem skal arve? Sally og Skipper er, som gamle trofaste venner af Martha, ikke i tvivl om, at den gamle dame har dem med i testamentet. Men så dukker den rædderlige Ralf Ræddersen og hans rædsomt hysteriske kone Ruth op på skibet og de hævder, at de, som familie til Martha Mageløs, ejer det hele…..

 

Sally får brug for krystalkuglen. Skipper væbner sig med tålmodighed. Rotterne gør brug af deres frækhed.

 

Hvor er det ægte testamente? Hvordan er der på Orkidéøen? Kan Ruth li´ rotter? Er der mon blinde passagerer ombord? Hvad med kærligheden? Er der retfærdighed til?

 

Hold godt fast for bølgerne går højt og der er vind i sejlene, når HAT´s 21 børneteaterbørn, i alderen 8-14 år, går på scenen i dette års børnemusical. – Og M/S Ansjosen holder skruen i vandet.

 

Musik og arrangementer: Niels Clauson-Kaas og Per Thomsen

Manuskript: Anette Funch Pedersen.

Folkemusikhuset Fensmark
Fredag d. 19. sep. kl. 17
Lørdag d. 20.sep. kl. 13
Søndag d. 21. sep. kl. 13
Billetter i SuperBrugsen, Fensmark
eller ved indgangen

 

Børnegruppen består af:

Alberte, Amalie, Amanda, Anna, August, Benjamin, Caroline, Ellen, Emilie, Emma, Frederikke M. Frederikke S. Frida, Gustav, Jonas, Julie, Lea, Marie, Nana, Rasmus, William