Annie get your gun

 

Årets store satsning, gav succes. Med et billetsalg på ca. 95% af alle billetter må denne forestilling betegnes som udsolgt.
Det var et meget flot forestelling, hvor alt gik op i en højere enhed, der var ingen svage punkter, meget flot.

 

Citat: John Nikolajsen
” Fra formanden skal lyde en stor tak til alle medvirkende, til alle dem der har arbejdet på kulisser og tøj, til musikken, til alle der har arbejdet med teknikken, til alle der stille går rundt og får det hele til at fungere således at publikum får en fin og flot oplevelse. Og ikke mindst en stor tak til Janni, vores instruktør, som får det bedste ud af skuespillerne og stykket. Måske skulle man starte igen??. Hvis jeg har glemt nogen er det ikke med vilje, men også tak til dem jeg har glemt. Jeg så forestillingen søndag og gik hjem som en meget stolt formand”.

 

Citat: J. E. Andersen
“Den opsætning som Holmegaard Amatør Teater har lavet, er en flot, sødmefuld og underholdende udgave, hvor man som publikum hele tiden nyder de flotte melodier og sange, men samtidig er underholdt af de små ting som sker på scenen. Når jeg var i tvivl om hvilken indfaldsvinkel jeg skulle bruge professionel/amatør? – var det netop de små ting, som ikke alle lægger mærke til, men som er utrolig vigtige når en opsætning skal nå et højt niveau, der er til stede her. Som eksempel kan jeg nævne den måde alle skuespillerne der er i baggrunden agerer på, og det meget høje niveau hvor omgivelser og staffage (herunder kostumer og kulisser) er opbygget.

 

Der var et par enkelte artiker i den lokale dagspresse.
Læs artikel fra Sjællandske den 02-10-2009 her……….
Annie ramte plet, Interessen for at se Annie Get Your Gun på Holmegaard Amatør Teater har været enorm. Musicalen spiller for fulde huse ved ni forestillinger. læs mere her

Download Plakat her.

Download Program her.