voksen2

KOMMENDE FORESTILLINGER

VORES LIV ER NU

HAT’s børnegruppe er i fuld gang med prøverne til efterårets opsætning, som i den grad bærer præg af fødselsdagsfest og 40-års jubilæum.

Fortællingen foregår pudsigt nok på et teater, hvor børnene kæmper for at bevare teateret, minderne og fællesskabet. Historien er nutidig, men bundet sammen af skønne og iørefaldende sange fra tidligere tiders børneteaterforestillinger.

Forestillinger i Folkemusikhuset, Fensmark

Fredag 20/9 kl. 17

Lørdag 21/9 kl. 14

Søndag 22/9 kl. 14

SVEND, KNUD OG VALDEMAR

I efteråret opfører vi komedien Svend, Knud og Valdemar  skrevet af Fristrup i 1887, men bearbejdet af HAT ved Bente Hedegaard i 2004 og viderebearbejdet af Janni Andersen og Tommy Henriksen i 2019.

 

Det er en komedie , fuld af vanvittige situationer og absurd komik – tilsat lidt af datidens musik.

Om et omrejsende teaterselskab med store ambitioner og lille formåen. Teatret ledes af den opblæste direktør Piper, der selv spiller hovedrollen. Hans hustru spiller selvfølgelig uanset alder og talent stykkets unge pige.

Suffløren, der jo kan alle rollerne, har ambitioner om selv at komme på scenen. De øvrige skuespillere har svært ved at styre deres store egoer.

 

På scenen ses Søren Selsing – Anders Kremmling – Trine Villumsen – Janni Andersen – Tommy Henriksen – Tommy Jørgensen – Klavs Strange Jensen – Tine Storm Høgsbro – Vibeke Thide – Carina Lund Pedersen

Musikken ledes af Allan Andersen.  Med i orkesteret finder du bl.a. Preben Sørensen.

Kostumerne står Anette Jul-Rasmussen for med assistance fra Tine Storm Høgsbro

Kulisseansvarlig er Tommy Henriksen der har samlet et hold af bl.a.  Max Franke  – Preben Møller – Klavs Strange Jensen – Anders Kremmling – Carina Lund Pedersen – Richard Såbye

Instruktionsansvarlige er Janni Andersen og Tommy Henriksen

 

Der er premiere lørdag den 12. oktober i Folkecaferegi.

HAT arrangerer selv flg. 4 forestillinger:  søndag den 13. oktober – Lørdag den 19. oktober – søndag den 20. oktober og lørdag den 26. oktober

Prisen er kr. 95,- pr. billet.

Køb billetter her.