voksen2

KOMMENDE FORESTILLINGER

VORES LIV ER NU

Holmegaard Amatørteater fylder 40 år og HAT’s børnegruppe har premiere på den musikalske teaterforestilling; VORES LIV ER NU.

 

HAT’s børnegruppe er i mål med prøverne til efterårets opsætning, som i den grad bærer præg af fødselsdagsfest og 40-års jubilæum.
Fortællingen foregår pudsigt nok på teaterets loft med gamle kostumer, rekvisitter, teatermasker og kasser fyldt med dejlige teaterminder. Her er børnene samlet, fordi de vil skabe en festlig jubilæumsforestilling.
Politikkere, politi og andre øvrighedspersoner blander sig i teaterets projekter og børnene må kæmpe for at bevare humøret, minderne og fællesskabet. Historien er nutidig, men bundet sammen af skønne og iørefaldende sange fra tidligere tiders børneteaterforestillinger.

Intet mindre end 18 velskrevne sange er fundet frem til denne særlige forestilling, og igen i år bliver børnenes flerstemmige sang akkompagneret af et syv-mands stor orkester.

De 22 medvirkende børn er i alderen 8-16 år.

Manuskript: Anette Funch Pedersen
Sangtekster: Bente Hedegaard, Richard Saaby, Stine Nicolajsen, Maria Wolder og Anette Funch Pedersen
Musik og arrangmenter: Niels Clausson-Kaas og Per Thomsen

Forestillinger i Folkemusikhuset, Fensmark
Fredag 20/9 kl. 17
Lørdag 21/9 kl. 14
Søndag 22/9 kl. 14

 

Læs Sjællandskes artikel

SVEND, KNUD OG VALDEMAR

I efteråret opfører vi komedien Svend, Knud og Valdemar  skrevet af Fristrup i 1887, men bearbejdet af HAT ved Bente Hedegaard i 2004 og viderebearbejdet af Janni Andersen og Tommy Henriksen i 2019.

 

Det er en komedie , fuld af vanvittige situationer og absurd komik – tilsat lidt af datidens musik.

Om et omrejsende teaterselskab med store ambitioner og lille formåen. Teatret ledes af den opblæste direktør Piper, der selv spiller hovedrollen. Hans hustru spiller selvfølgelig uanset alder og talent stykkets unge pige.

Suffløren, der jo kan alle rollerne, har ambitioner om selv at komme på scenen. De øvrige skuespillere har svært ved at styre deres store egoer.

 

På scenen ses Søren Selsing – Anders Kremmling – Trine Villumsen – Janni Andersen – Tommy Henriksen – Peter Gintberg – Klavs Strange Jensen – Tine Storm Høgsbro – Vibeke Thide – Carina Lund Pedersen

Musikken ledes af Allan Andersen.  Med i orkesteret finder du bl.a. Preben Sørensen.

Kostumerne står Anette Jul-Rasmussen for med assistance fra Tine Storm Høgsbro

Kulisseansvarlig er Tommy Henriksen der har samlet et hold af bl.a.  Max Franke  – Preben Møller – Klavs Strange Jensen – Anders Kremmling – Carina Lund Pedersen – Richard Såbye

Instruktionsansvarlige er Janni Andersen og Tommy Henriksen

 

Der er premiere lørdag den 12. oktober i Folkecaferegi.

HAT arrangerer selv flg. 4 forestillinger:  søndag den 13. oktober – Lørdag den 19. oktober – søndag den 20. oktober og lørdag den 26. oktober

Prisen er kr. 95,- pr. billet.

 

Læs Sjællandskes notits her

 

Køb billetter her.